BOLU / MERKEZ - Canip Baysal İlkokulu

ERASMUS PLUS PROJESİ YURT DIŞI GRUP HAREKETLİLİĞİ DUYURUSU

Okulumuz Bolu Milli Eğitim Müdürlüğünün Erasmus Plus Akreditasyonu Konsorsiyum üyesi olmuştur. 2022 yılı içerisinde yurtdışında (Ülke henüz belirlenmedi) bir ülkede 1 haftalık bir öğrenci grup hareketliği gerçekleştirilecektir.

Okulumuzun 4. Sınıf öğrencilerinden 4 öğrenci başlarında 1 öğretmenle birlikte söz konusu proje faaliyetine katılacaklardır.

4. Sınıf velilerimizden, öğrencisinin yukarıda belirtilen yurtdışı hareketlilik faaliyetine ekte belirtilen kriterler doğrultusunda katılmasını isteyen velilerimizin 24 Kasım 2021 Çarşamba günü mesai bitimine kadar okulumuz müdürlüğüne dilekçe vermeleri gerekmektedir.

NOT: Öğrenci seçim kriterleri çerçevesinde 25 Kasım 2021 Perşembe günü müdürlüğümüze dilekçe veren öğrencilere yönelik bir dil sınavı yapılacaktır. Daha sonra öğrenci seçim kriterleri dikkate alınarak okulumuzda oluşturulacak komisyon (Okul müdürü, ilgili sınıf öğretmeni, rehber öğretmen, İngilizce öğretmeni ve okul aile birliği başkanından oluşacak) tarafından yukarıda belirtilen kriterler doğrultusunda puanlama yöntemiyle seçilecektir.

Katılımcı Öğrenci Seçim Kriterleri

1)  4. Sınıfta öğrenim gören öğrenci olmak (Temel Şart)

2)  Seyahate elverişli olması ve AB de geçerli aşıları yaptırmış olması (Temel Şart)

3) Okulda yapılacak ön seçimde yeterli dil becerisine sahip olmak sonrasında dil hazırlık kursuna katılmak (50 Puan)

4) Katılımcıların okul içindeki derslerde başarılı olması (20 Puan)

5) Çalışma disiplini, ekip ruhu, kişisel araştırma ilgisi (10 Puan)

6) Okula devam durumu, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklere katılımı (10 Puan)

7) Öz güven sahibi ve temsil yeteneğine haiz olması (10 Puan)

CANİP BAYSAL İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

BOLU

Velisi bulunduğum okulunuzun 4 / ...... sınıfında öğrenim gören .......... numaralı, .................................................adlı öğrencinin Erasmus plus okul eğitimi öğrenci ve personel hareketliliği kapsamında ki yurtdışı hareketliliğine katılması için öğrenci seçim kriterleri doğrultusunda değerlendirmeye alınmasını istiyorum. Kriterler doğrultusunda seçilirse bundan sonra yapılacak faaliyetlere (dil hazırlık kursu, pedagojik ve kültürel hazırlık..vb) katılacağını taahhüt ediyorum.

Gereğini arz ederim

Veli Adı Soyadı

imza

Veli adres ve iletişim bilgileri