BOLU / MERKEZ - Canip Baysal İlkokulu

Nis

Okulumuz İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen ''23 Nisan Minikler Futbol Şenliğine katıldı.

İlkokul öğrencilerimize yönelik düzenlenen şenlikte 19 okul 266 öğrencimiz kıyasıya mücadele etti.

Tüm takımlarımızın başarılı sayıldığı ''23 Nisan Minikler Futbol Şenliği'' nde düzenlenen ödül töreni ile öğrencilerimize madalyaları takdim edildi.

Şenliğe destek veren Okul Müdürümüz Abdullah GÜL, öğrencilerimizi çalıştıran Sınıf Öğretmenimiz Suat ENSER ve öğrencilerimize teknik ve altyapı desteği sağlayan Muhittin KARABUĞA,Yusuf BATMAZ’a teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizi tebrik eder başarılar dileriz.

Nis

Okulumuz 2/D sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Emine Mehtap TEKİN rehberliğinde, BOLÇİ Çikolata fabrikasını ziyaret ettiler. Bolçi Fabrika Gıda Mühendisleri tarafından fabrikanın işleyişi, çikolata temini ve üretim basamakları ile ilgili tanıtım yaparak öğrencilerimizin çikolata üretimi hakkında bilgilendirdiler. Öğrencilerimiz meslekler ve üretime katkıları yaparak yaşayarak inceleme fırsatı bulup ilgiyle ziyareti tamamladılar.

Ülkemizde de çok sevilen ve 43 ülkeye ihracat yapan Bolu’nun gurur kaynağı Bolçi’ye okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 3.4. sınıflar öğretmenleri rehberliğinde   düzenlenen ''23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı'' Bolu Bilim Sanat Merkezi Konferans Salonu'nda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Programa, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, Okulumuz Müdürü, öğretmenlerimiz veliler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Öğrenci ve öğretmenlerimizin sunumlarını izleyiciler ilgi ve beğeni ile takip etti.

Nis

1/A sınıfı olarak   öğrencilerimiz kendi yaptıkları   uçurtmaları okul bahçesinde uçurdular.

Tüm sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler uçurtmalarını uçurarak

doyasıya eğlendi.

EN TEMİZ SINIF BİZİM SINIFIMIZ” YARIŞMASI 3. HAFTA SONUÇLANDI

3.  HAFTANIN BİRİNCİSİ 3/B Sınıfı öğretmenimiz Yılmaz GÜLEN ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Ramazan Sevinci" temalı; ilkokul öğrencilerine yönelik resim kategorisinde düzenlenen yarışmada okulumuz 3/D Sınıfı öğrencisi İkra Ecem KESKİN Bolu İkincisi oldu.

Ödül töreni Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Ödülünü İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Cemil SARICI verdi.

Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

EN TEMİZ SINIF BİZİM SINIFIMIZ” YARIŞMASI 1. HAFTA SONUÇLANDI

1.  HAFTANIN BİRİNCİSİ 2/D Sınıfı öğretmenimiz Emine Mehtap TEKİN ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında  Bolu ilimizin manevi ve tarihi merkezlerinden Hayreddin-i Tokadi Hazretlerini öğretmenlerimiz Olcay İŞGÖREN,Eylül ÇETİNKAYA ERSOY rehberliğinde öğrencilerimiz ziyaret edip dualar ettiler. Akşamda öğrencilerimiz velileri ve öğretmenleri  ile birlikte iftar programına katıldılar.

Hayreddin-i Tokadi Hazretlerinin hayatı ve hizmetleri anıldı.

Nis

OKULUMUZDA DÜZENLENEN RAMAZAN SEVİNCİ RESİM YARIŞMASI SONUÇLANDI.

Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen resim yarışmasında da okulumuzda birinci olan İkra Eslem Keskin BOLU İKİNCİSİ OLDU.

1.                İKRA ESLEM KESKİN   SINIFI: 3/D

2.                  CEYLİN KESKİN  SINIFI 4/B

3.                MEHMET SAİT KARAKUŞ SINIFI 4/B

Yarışmaya katılan öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Öğrencilerimizin temizlik alışkanlığını ve daha temiz bir çevre bilincini kazanmalarını sağlayabilmek amacıyla uyguladığımız “EN TEMİZ SINIF BİZİM SINIFIMIZ” Yarışması Başladı

Mrt

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması sonucunda dereceye giren öğrencilerimiz aşağıdaki tutanakta belirtilmiştir. Öğrencilerimizin eserleri İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından değerlendirilecektir.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz destek olan olan öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü    İlkokullar Arası Bilgi ve Kültür  Yarışmasında okulumuzu temsil edecek öğrencilerimiz belirlendi.

ÖĞRENCİ ADI SOYADI SINIFI

1.Ahmet CİHAN 4/E Sınıfı

2.Muhammed Ali AKYOL 4/C Sınıfı

3.Berat Kağan ARSLAN 4/C Sınıfı

YEDEK

1.Defne Su ARSLAN 4/C Sınıfı

2. Zeynep Zülal GÜNEL 4/B Sınıfı

Öğrencilerimizi tebrik ediyor ilimizde yapılacak yarışmada başarılar diliyoruz.

Mrt

2018-2019 eğitim öğretim yılında ilki yapılan “Küçük Eller Büyük İşler Tasarım Yarışması”nın 2023-2024 eğitim öğretim yılında altıncısı gerçekleştirilecektir.

Mrt

Okulumuz İngilizce Kulübü öğretmenleri Şükran KOCA ve Nesibe ÇELİKTEN  öğrencileri ile birlikte okulumuz koridorunda bulunan kulüp panolarını güncellediler. Mübarek Ramazan ayını konu alan çalışmada öğrencilerimiz hem kendileri bilgilendiler hemde okul arkadaşlarını bilgilendirmiş oldular.

Kulüp Öğretmenleri ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Değerler Kulübü öğretmenleri Olcay İŞGÖREN, Eylül ÇETİNKAYA ERSOY , Hülya BIYIKLI ve öğrencileri on bir ayın sultanı Ramazan ayını karşılama etkinliği gerçekleştiriler. Okulumuzun giriş katına Ramazan panosu hazırlayarak okulumuz öğrencilerini bilgilendirdiler. Ramazan ayında yapılanların yer aldığı etkinliklten öğrenci ve velilerimiz çok memnun kaldılar.

Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekür ediyoruz.