BOLU / MERKEZ - Canip Baysal İlkokulu

Mrt

Öğrenci velilerimizin, öğretmenlerimizle görüsme zamanlarını ayarlamak amacıya bir okul randevu sistemi gelistirilmistir.

Velilerimiz okul web sitemiz üzerinden e-devlet kullanıcılarıyla sisteme giris yaparak ögretmenlerimizin zaman çizelgesinde bos olan zaman dilimleri için randevu talebinde bulunabileceklerdir.

Okul web sitemize giriş yaparak Bağlantılar bölümünde Okuldan Randevu Al bölümünü tıklayarak e-devlet şifreleriyle randevularını alabilirler.

Ekm

Okul Aile Birliğimizin 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Olağan Genel Kurul toplantısı 17.10.2023 Salı günü saat 10.00’da okulumuz Çok Amaçlı Salonunda yapılacaktır. Gündem maddeleri aşağıda sunulmuştur. Toplantıya tüm üyelerimiz davetlidir.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde 14.10.2023 tarihinde yapılan değişiklik gereği okulumuz Günlük Vakit Çizelgesi güncellenmiştir.

Ağu

1.Sınıf öğrencilerimizimizin Sınıf ve Şubeleri kura çekimi ile belirlenecektir.

Tem

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'nda 1.sınıfa başlayacak öğrenci bilgileri e okul bilgi sistemine işlenmiş olup, velilerimiz e- okul üzerinden kontrollerini yaparak kayıt için aşağıda evrakları doldurarak okul müdürlüğümüze başvurabilirler.

Ock

2022 Yılı Enerji Verimliliği Haftası Etkinlikleri ile ilgili belge ve dökümanlara ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

Kas

Okulumuz Bolu Milli Eğitim Müdürlüğünün Erasmus Plus Akreditasyonu Konsorsiyum üyesi olmuştur. 2022 yılı içerisinde yurtdışında (Ülke henüz belirlenmedi) bir ülkede 1 haftalık bir öğrenci grup hareketliği gerçekleştirilecektir.

Okulumuzun 4. Sınıf öğrencilerinden 4 öğrenci başlarında 1 öğretmenle birlikte söz konusu proje faaliyetine katılacaklardır.

4. Sınıf velilerimizden, öğrencisinin yukarıda belirtilen yurtdışı hareketlilik faaliyetine ekte belirtilen kriterler doğrultusunda katılmasını isteyen velilerimizin 24 Kasım 2021 Çarşamba günü mesai bitimine kadar okulumuz müdürlüğüne dilekçe vermeleri gerekmektedir.

NOT: Öğrenci seçim kriterleri çerçevesinde 25 Kasım 2021 Perşembe günü müdürlüğümüze dilekçe veren öğrencilere yönelik bir dil sınavı yapılacaktır. Daha sonra öğrenci seçim kriterleri dikkate alınarak okulumuzda oluşturulacak komisyon (Okul müdürü, ilgili sınıf öğretmeni, rehber öğretmen, İngilizce öğretmeni ve okul aile birliği başkanından oluşacak) tarafından yukarıda belirtilen kriterler doğrultusunda puanlama yöntemiyle seçilecektir.

Ekm

Okul Aile Birliği 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Genel Kurul toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere  21.10.2021 Perşembe günü online olarak zoom üzerinden Milli Eğitim Müdürlüğünün belirteceği saatte yapılacaktır. Toplantıya tüm üyelerimiz davetlidir.

Ağu

17/08/2021 tarihli Bolu Milli E4ğitim Müdürlüğü yazısı gereği Canip Baysal İlkokulu 1.sınıf kura işlemleri Yerleştirme Komisyonunca 25/08/2021 tarihinde yapılmıştır.1.sınıf öğrencilerimizin sınıf şubeleri için velillerimiz  mesai saatleri içerisinde okulumuza başvurarak yada 03742154923 numaralı okul telefonunu arayarak öğrenebilirler.

Okulumuza kaydolan öğrencilerimize ve velillerimize hayırlı olmasını diliyoruz. OKULUMUZA HOŞGELDİNİZ..

Tem

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı'nda 1.sınıfa başlayacak öğrenci bilgileri e okul bilgi sistemine işlenmiş olup, velilerimiz e- okul üzerinden kontrollerini yaparak kayıt için okul müdürlüğümüze başvurabilirler.

2021-2022 Eğitim-öğretim yılında;

• 2015 doğumlu öğrencilerin kaydı ilkokul 1. sınıfa yapılacaktır.

• 2015 Ekim, Kasım ve Aralık ayı doğumlu olan çocukların 1. sınıf kaydı, veli dilekçesiyle bir yıl ertelenebilir veya bu çocukların kaydı veli başvurusuyla anasınıfına yapılabilir.